Kurser i Tecken som AKK -på plats hos Dig!

Hört från kund:

-Verksamhetsnära

-Enklare än jag trodde

-Längtar tills nästa gång

-Jag känner mig rik!

Hur ser det ut idag? Era önskemål? Berätta!

VAR BÖRJAR VI?

Kontakta mig och berätta om ert önskemål och er teckenanvändares intressen, hur er kommunikation ser ut idag och tider som passar er! Gör det genom att fyll i kontaktformuläret, maila, ring eller skicka ett sms till
070-309 11 71 så fortsätter vi därifrån. Barnet på bilden tecknar det som var intressant just då, nämligen russin.

I högra hörnet högst upp på sidan kan ni klicka för att se mina teckenlipp, tips och inspiration i ämnet på Facebook och Instagram.

På plats hos er erbjuder jag det här!

GRUND, FORTSÄTTNING, UPPFÖLJNING  OCH KONVERSATIONSTRÄFFAR PÅ PLATS HOS ER.

På plats hos er erbjuder jag Grundkurs, Fortsättningskurs, Konversationsträffar och Uppföljning. Önskar ni att öva tecken på plats i teckenanvändarens fritidsaktiviteter eller arbete följer jag aktivitetens upplägg och finns där för er som ett levande teckenstöd.  Vill du gå en Kom-igång-kurs online så klickar du här: 

Vad ingår, vad gör man på kursen?

KURSUPPLÄGG

På plats i er verksamhet, samlingslokal, fritidsaktivitet eller ert hem håller jag lustfyllda och lekfulla kursträffar.  Vi går igenom tecken och övar på att teckna och avläsa varandra till bilder, meningsremsor, spel, memoryn, böcker, sånger och ramsor! Jag visar er också tips på var ni kan hitta inspiration och information efter kursens gång. Ni får med er teckenbilder hem och ni har alltid möjlighet att önska innehåll. Vem vill inte ha inplastade bilder att sätta i den populära barnboken Knacka På eller ett inplastat hockeymemory med de rätta färgerna med sig hem? Ni utvärderar efter första och sista träffen och ni får ett intyg på att ni gått kursen. Jag bjuder på fika!

Apan Grus Kurser i Tecken som AKK
org.nr. 780505-7143
Ida Sundmark
Fogdebacken 3
791 94 Falun