Jag har gjort det igen!

Ja, jag har gjort det igen! Åkt i en Drive thru utan att höra ett dugg vad som sägs, varken i stolpen eller personen i luckan ;)
Den här gången var det inte så att jag bara svarade fel hela tiden, jag uppfattade inte ens ATT personen sa något. Så jag stod vackert kvar tills dottern skrek KÖR!!! Inte hörde väl jag, de vänliga orden ”Varsågod att köra fram”.
I såna här Drive thru så brukar jag friskt utnyttja mina medpassagerare som tolkar och den här gången var det dottern som både hade önskemål om detta och satt bredvid, så hon fick tjänstgöra. Det brukar kunna bli lite stressigt att hinna vända sig till de andra i bilen och kolla av med de andra vad rösten i stolpen eller personen i luckan säger och dessutom komma ihåg vad alla ska ha. Vilken cirkus ;)
Men nu tror jag att det var sista gången, faktiskt. Vi får gå in och trycka fram det vi vill ha på skärmarna istället! Hur gör ni?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln